Nämä sivut on tarkoitettu Virossa tapahtuvasta metsästyksestä kiinnostuneille henkilöille ja ryhmille.


Villisikajahti, kaurisjahti, saksanhirvijahti, majavajahti, karhujahti, hanhijahti, hirvijahti...


Vironjahdit OÜ on suomalais / virolainen metsästystapahtumien järjestämiseen erikoistunut yritys. Yrityksen päätoimialue on Pärnumaa ja sillä on yhteistyösopimukset usean paikallisen metsästysseuran kanssa. 


Vironjahdit OÜ on Viroon rekisteröity rajavastuuyhtiö ja toimii Viron lainsäädännön mukaisesti vastuullisena jahtitapahtumajärjestäjänä.


Metsästäminen Virossa

Metsästämiseen Virossa tarvitset suomalaisen voimassa olevan metsästyskortin, sekä riippuen metsästettävästä riistaeläimestä ja tavasta, voimassa olevan karhun-, hirven- tai jousiammuntakoetodistuksen, joka ei saa olla yli kaksivuotta vanha. Virossa metsästäjän täytyy olla vähintään 18 vuotias. Voidaksesi tuoda ampuma-aseen ja siihen tarvittavat patruunat Viroon, tarvitset myös voimassa olevan EU-asepassin.

Päästäksesi Viroon tarvitset voimassa olevan passin tai henkilötodistuksen.Tiedustelut ja matkanvaraaminen


Tiedustelut hinnoista, vapaista ajankohdista yms. onnistuvat parhaiten Tiedustelut / Tarjouspyynnöt kautta. Voit myös soittaa 0400 743 773 Kari Karvo.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt ovat maksuttomia, eivätkä sido mihinkään.


Tarjouksen yhteydessä saat pankkisiirtolomakkeen varausmaksusta. Maksu on 150€ sis. alv 20%. Maksamalla varausmaksun, varmistat paikkasi jahtiin.

Jahtimatkan maksu ja trofee / kaatomaksut suoritetaan jahdin päätyttyä, ennen paluuta Suomeen. Maksutapoina käteinen, pankki- ja yleisimmät luottokortit sekä laskutus. Varausmaksu hyvitetään täysimääräisenä kokonaissummasta.Vastuullisena jahtitapahtumajärjestäjänä Virossa toimii VIRONJAHDIT OÜ

Registerikood: 12239433    VAT code: EE101586643.

HUOM !

Virossa edelleen esiintyvästä Afrikkalaisesta Sikarutosta johtuen, emme järjestä toistaiseksi villisikajahteja Virossa.